De cursus

Veiligheid is belangrijk binnen je vakgebied en voor jouzelf. Het leren van verschillende levensreddende handelingen en het kunnen reageren op diverse ongeval situaties kan je hierbij helpen. In de cursus EHBO leer je de 5 belangrijke punten bij het verlenen van eerste hulp. Tevens leren we je mensen te vervoeren over een korte afstand, omgaan met verband- en hulpmiddelen, reanimatie en het gebruik van een AED.

 

Tijdens de nascholingscursus EHBO leer je verschillende levensreddende handelingen, zodat je kan reageren op diverse ongevalssituaties. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: vitale functies; brandwonden en shock; kneuzing, verstuiking en botbreuken, epilepsie, suikerziekte, beroerte en gebruik drank en drugs; hoe te handelen bij een ongeval; hoe te handelen bij brand; verslikking, stabiele zijligging en reanimatie; aanleggen wonddrukverband; aanleggen brede das en mitella.

WIJ KUNNEN JE ONDERSTEUNEN BIJ HET AANVRAGEN EN INDIENEN VAN SUBSIDIE. BEL MET ESTHER VOOR MEER INFORMATIE.

Meld je aan voor deze opleiding
Aanmeldformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.