De cursus

Het Nieuwe Rijden (Eco-drive) loont, ook voor u bedrijf!
Bij Het Nieuwe Rijden (Eco-Drive) gaat het om relatief geringe aanpassingen van de rijstijl die veel opleveren. Het toepassen van enkele eenvoudige tips levert al direct een toename op in comfortabel rijden en veiligheid en een afname in brandstofverbruik.

De uitgangspunten van Het Nieuwe Rijden zijn: vlot, veilig,comfortabel en energiebewust autorijden. Maar Het Nieuwe Rijden is meer dan alleen rijstijl. Het richt zich op vier elementen: rijstijl, aankoopgedrag, bandenspanning en brandstofbesparende accessoires.

Bij de trainingen Het Nieuwe Rijden staan een aantal zaken centraal: brandstofbesparing, anticiperende en defensieve rijstijl en veiligheid.
Uit praktijkresultaten blijkt dat het volgen van trainingen in Het Nieuwe Rijden bij wagenparken kan leiden tot een schadereductie van 30 tot 40%. Bovendien zijn besparingen tot 15% op de brandstofkosten te bereiken. Economisch gezien dus zéér aantrekkelijk.

WIJ KUNNEN JE ONDERSTEUNEN BIJ HET AANVRAGEN EN INDIENEN VAN SUBSIDIE. BEL MET ESTHER VOOR MEER INFORMATIE.

Meld je aan voor deze opleiding
Aanmeldformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.