Alles is mogelijk

Wij bieden veel mogelijkheden op het gebied van rij- en chauffeursopleidingen. Of je nu je bromfietsrijbewijs of je vrachtautorijbewijs wilt behalen. Praktijklessen en theorielessen voor de beroepsopleidingen. Bij ons is alles mogelijk.

 

Onze verkeersschool bestaat al bijna 60 jaar en daar zijn wij trots op. Een familiebedrijf met passie voor het vak. Ons team van enthousiaste instructeurs staan klaar om ervoor te zorgen dat jij jouw rijbewijs haalt. Als een van de grootste rijscholen van de achterhoek leiden wij met veel plezier kandidaten op tot veilige weggebruikers.

Onze locatie

Onze locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het is 10 minuten lopen vanaf het trein/busstation en ons hoofdgebouw ligt dicht aan de autosnelweg A18. Daarnaast zitten wij op loopafstand van de CBR locatie aan de Koopmanslaan in Doetinchem. Kom gezellig langs voor wat meer informatie. De koffie staat klaar.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.