De cursus

Tijdens de Code 95 cursus “Rijoptimalisatie” wordt aandacht besteed aan het optimaliseren van een veilige en verantwoorde rijstijl waarmee schades voorkomen kunnen worden. Het gaat hier vooral om het vermijden en eventueel het beheersen van risicovolle situaties.

DOELSTELLING
Het optimaliseren van een veilige en verantwoorde rijstijl waarmee schades voorkomen kunnen worden. Het gaat hier vooral om het vermijden- en eventueel beheersen van risicovolle situaties.

INHOUD VAN DEZE TRAINING
Het betreft een praktijktraining waarbij wordt getraind op de openbare weg. Voorafgaand aan de training op de openbare weg wordt er theorie verzorgt ter ondersteuning. Er is in de training aandacht voor onder andere voertuigbeheersing, inzicht in het verkeer, manoeuvreersituaties en houdingsaspecten bij de chauffeur die de veiligheid kunnen vergroten. De praktijkoefeningen worden zoveel mogelijk aangepast aan de specifieke werkzaamheden van de werknemer. Er wordt geoefend zoals men dat ook in zijn/haar dagelijks werk moet doen.

WIJ KUNNEN JE ONDERSTEUNEN BIJ HET AANVRAGEN EN INDIENEN VAN SUBSIDIE. BEL MET ESTHER VOOR MEER INFORMATIE.

Meld je aan voor deze opleiding
Aanmeldformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.